Пригоди Ізі

Привіт я Ізі дівчинка з особливим і цікавим життям!!! Кожного дня зі мною щось стається і  про це вам розкажу все що трапляється зі мною, але спочатку познайомимось з моїм  найгірший ворогом Стон спортивний злий на мене хлопець і його друг Досто. Мій коханий  Досва добрий. Моя подружка Натуса музична і Чеолекса розумна. Мої помічники Інь і Янь.Ніби клоун мені Коваль. Ворог Меман  і його друг Ардесон.  Тедан святий-ворог. Адесон безумний любитель  танців Опа джентльмен кожного дня танцює. Кулік  іграшка і розказує  майбутнє. Юкін  любить мене. Фенака всіх веселить навіть на завданнях. Фініка майже завжди зі мною розбиваються на завданнях. Маряка моя подружка і її напарниця Діласа. Сіна напарниця Фініки.  Похрита спортивна, добра закохалася в мого коханого. Сопраха  знаходить ціль і її на відпускає навіть у ночі. Банафа добра, зла на всіх хлопців окрім Стона і Досва. Багікна хоче завжди бути перша, трохи істірічка. Можемо починати пригоди!!
Всі знають що у кожного є своє  місце де супер герої знаходжу ворогів. Вчора Досто прийшов знайти моє місце де я їх знаходжу і прив’язав мене до стовпа і сказала: 
— Якщо ти не скажеш де твоє місце де ти нас знаходиш ми вкрадемо у тебе. Духовного учителя і ти не переможеш нас!!! Ха-ха-ха!  
— Ні, ні.—я так і розказала їм де моє таємне місце. Я як найшвидше полетіла мою
печеру, але я прийшла швидше і закрила на магічний замок щоб відкрити треба сказати добре слово, а якщо погані скажуть добре слово ніколи не стануть знов злими. Потім скучно я збирала з небес магічне зілля з Натусою .
А може зараз буде цікаве, мене вкусив дракончик  03 і мені потрібно щоб не зайшов яд   який  може забрати в мене Духовного учителя. Тож я не трачу час мені треба побитися з величезним динозавром. Я його загнала в кут і одною вогняною кулькою виграла. А потім прийшла сюди і написала все. Це мій кінець дня. Не сумуй я завтра повернуся. КІНЕЦЬ

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте