Як правильно зтанцювати "опа амна стайл"

1.Праву руку зжати в пів-кулак і вперед руку. Так само другу. Тепер ногами тупати: ліва, права, ліва-ліва, права, ліва, права-права.
2.Так само руки, але права зверху зігнута. Правою крутити. Тепер ногами тупати: права, ліва, права, права, ліва, права, ліва, права.
3.Так само руки і так само крутити. Тепер ногами: права, ліва, права, права. Потім зупинитися ногами, але не руками. Після того як 2 рази покрутиш рукою ставиш над головою, перекручуєш назад і ставиш на вільну руку.
4.Руки в кулак і на таз. Потім ногою правою вбік і назад і трошки присісти. Праву ногу тримати пряму. Потім коли це зробиш 8 разів забираєш ногу уже трохи зігнуто.
5.Ноги трикутником. Обернутись в правий бік і поставити руки на коліно і трошки зігнутись. І підскакувати чотири рази, почекати дві секунди і підскакнути ще два рази. Задня нога повертається вперед три рази.
6. Треба руки в кулаки, а потім перед собою з’єднувати три рази. Потім праву руку за голову, ліву так і лишаєм і ліктем до руки три рази.
7. Ноги трикутником, потім трохи нагнутись в право. Праву долоню до лівого ліктя, а ліву долоню під правий лікоть. Потім ліву ногу на правий бік зі всім тілом. Праву руку заді, а ліва – з переду. Потім праву ногу заді, трохи присісти, і праву руку зробити ніби пістолет, і до підборіддя. ВСЕ
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте