Чорна леді

                                                 ХЕЛОВІН     
                               СПРАВЖНЯ СТРАШИЛКА ПРО:
                                         ЧОРНУ ЛЕДІ  
Було це 2010р. літом до мене приїхав друг з Росії і розказав страшилку про неї.
— Було це давно. Одна жінка народила двох дівчат. Одна була добра, біла при народжені, а інша чорна при народжені. Коли мама народила чорну то зразу померла. Чорну дівчину назвали Чорна леді, а білу Біла леді. Чорна леді робить так що ти її бачиш і приходить до тебе якісь чорні духи, а біла навпаки родить все прекрасно не дає себе бачити, але бає ніби підказки де вона є.
   І все збулось, але тільки про Чорну леді і Білої леді ніби не існувало. Ми бачили у всіх кутках щось чорне, ні нам не привиджувалось щось до нас ішло. Я побачила щось біля чорного будинку де ніхто не живе. Ми бачили що там все рухалось і побігли на всі 100% і щось за нами ішло. Я сіла біля дерев і все в мене закрутилася я ніби стала екстрасенсом і бачила Білу леді. Всі стали біля мене і питають:
— Що з нею?
— Я не знаю!
  Все, я нічого не чула бачила щось до мене іде, біле. Я бачила, як я говорю з нею я нічого не розуміла і вона пішла а я залишилась мене враз відпустило, я все стала чути.
                                       НА НАСТУПНИЙ ДЕНЬ
Ми з Оленкою знайшли статую Білої леді. Ішли до нашого улюбленого місця і там біла фата з розами, після того ми грали карти пішли до іншого місця і там та фата ми подивились на карту:
— Пікова дама вся в розах-крикнула я. 
Ми думали що Чорна леді одружилась, і ми не помилилися. Вона одружилась з Бабаєм. Бабай- чорний дух, який кличе поганий настрій і страшні сни.
Пройшло багато років, але невдачі і радість, Біла леді і Чорна леді все рівно за мене б’ються і вручають у це моїх друзів. Настя захворіла хоча загартовується прекрасно, Марійці вирвали зуб хоча в неї зуби здорові при здорові ні одної дирки за все життя, Оленці не дозволили святкувати це свято. І тому я нікого не хочу вплутувати в цю історію. І це ще не все, але не розкажу тому що…

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте